Hvad laver vi på vore klubaftener. Se Aktivitetsplan.

Skærtorsdag - klubaften med kun 2 fremmødte.

Jan har idag været igang med at sætte motordrev på sporskifterne i den sydlige ende af Varde station. I den forbindelse fik han afprøvet et par idéer omkring skiftetrekanterne - en der fungerede: i stedet for en trekant anvendes en lang smal rektangel - både materialebesparende og nemmere at lave. De andre forsøg lykkedes ikke, men når vi får fat i noget fosforbroncetråd er det muligt at alt fungerer.

Samka blev klatmalet, fik luge med presenning samt et par småting.

Pemobas nye anlæg.

De 3 Pemoba folk fra Holland har gjort det igen. Deres nye anlæg indeholder denne gang 24 bevægelige detaljer, en flyvende stork og huse og landskab man bare vil have på sit eget anlæg. Flere billeder på link.

UNJs tur til Dortmund i 2011.

SVJMJK havde 5 deltagere i turen denne gang. Som sædvanligt kørte bussen fra Grindsted kl.0.30 og holdt allerede ved hallen kl.8.55. For en gang skyld slap deltagerne for at se meget lange amerikanske godstog der passerer de samme udsigtspunkter. - bussens DVD afspiller fungerede ikke.

 Flere billeder på link.

Selve udstillingen var som sædvanligt meget stor - selvom der ligesom  sidste år var en hal der ikke var i brug. Modeltogs delen kunne brillere med en mængde nye udstillere, både forhandlere og anlæg - at der så manglede mange af de gamle fx. Heljan er så en anden sag.

Hjemturen forløb som sædvanligt - stau! - kæmpe Wienerschnitzel - snork! og tilbage i Grindsted 2.55 gab!