Hvad laver vi på vore klubaftener. Se Aktivitetsplan.

Udvekslinger og drev monteres og dioramabyggeri!

Jan har fremstillet en mængde hjælpeværktøjer til montage af udvekslinger og sporskiftedrev (Conrads billige motordrev). De beviste deres gavn her til aften. Det går forbavsende hurtigt når han monterer et komplet drev.
Foruden sporskifter blev der fortsat arbejdet på dioramaer - der går dog et par gange før der virkeligt sker noget interessant - banedæmninger, perroner, åbrinker m.m. kræver lang tid til tørre før der kan arbejdes med næste trin.

Dioramaer og udvekslinger masseproduceres.

Der er stadigvæk gang i produktionen af udvekslinger til sporskifter - nu kan vi da se enden for denne gang. Jan er nemlig gået igang med at lodde de enkelte dele sammen, men der er stadigvæk en mængde filearbejde.
Samtidig er Flemming gået igang med en anden serieproduktion - dioramaer. Det er altid tidsbesparende at serieproducere, så han laver 3 dioramaer i et huk.
Et lille der forestiller en mindre bro over et vandløb. To lidt større der henholdsvis forestiller en mindre landstation (pt. Eg ) samt en DSB overkørsel (epoke III) med ledvogterhus og hytte - meldeklokke (r) - led m.v.

Olsen Banden kom alligevel til Jylland.

Så lykkedes det, Olsen Banden kom ved hjælp af - "Real Modell" - til Jylland endnu engang.
DSBs traktor nr.57 (Pedershåb) er en fin lille maskine. Den kører som alle Real Modell traktorer glimrende.
Der er faktisk kun 2 små menner, Egon og Benny kan desværre ikke få plads i førerhuset og der skal som sædvanligt ved Real Modells maskiner opfindes en Storm P. kobling.
Men traktoren og HobbyTrades Franz Jäger vogn kan jo fungere som det gimmick der vil  tiltrække ikke modeltogsfolk!