Hvad laver vi på vore klubaftener. Se Aktivitetsplan.

Er kælderen færdig???

Formanden har stille og roligt fået gravet kælderen færdig. Men det viste sig at der ikke var købt nok styroporplader. Så vi har også arbejde indendørs i morgen.
Udenfor skal vi have SF sten flyttet fra husets bagside til forsiden. Dernæst skal der laves "fortov" langs hele forsiden af huset, samt en trappe ned til den kommende P-plads.
Jan er ved at markere hvor anlæggets kant skal gå - som det ses mangler der stadig en hel del isolering nede i kælderen..

Carolinerbyggegruppen bygger videre så blodet flyder

Peter M. er igang med dækslast til Samka. Så han skærer brædder og laver bræddestabler.
Der rettes og justeres på Peter M's  Samka - bomstolene er bla. forlængede så der er plads til dækslast. Der skal skæres mange brædder til det øverste lag på bræddestablerne.

Jørgen er ved at have skroget færdigt, han begyndte med at grunde det. Derefter er han gået igang med skanseklædning og styrehus.
Jørgen bygger styrehus og grunder skroget.
Så fik vi trods alt brug for lidt nødhjælp. Peter S. stak en skruetrækker i fingeren.

Og så blev der lige savet et nyt skrog der nok kommer i havn hos Stationsbyen i Avedøre.
Carolinere i forskellige stadier af byggeriet.

Småting til Samka og Vardes drev + D897.

Flemming har lavet lidt hjemmearbejde før lørdagens Carolinerbyggegruppemøde i Vejlesens kælder. Der er tilpasset og filet klar plast til vinduer i styrehuset  samt fremstillet de to lyskasser der befinder sig på siderne af trappehuset i forskibet.
Plaststykkerne er prøveopsat i styrehuset. Lyskassen mangler stadig glas i koøjerne samt den sidste afretning.


Der arbejdes selvfølgeligt også med drev, polarisering m.v. på Varde station. Så Jan kravler stadigvæk rundt nede under stationen med skruemaskine og en tusch. Sidstnævnte for at afmærke den optimale placering af drevene. Men trods alt blev der også tid til at lufte D897 så den kan være klar til at køre søndagspersontog på søndag! - vi må jo håbe at de tre vogne er forsynet med vakuumbremse.
D897 er klar til at køre søndagspersontog - vognene er endnu ikke ankommet til matriklen.


Kælder, Samka, Helsinge Remise, drev og vægge.

Jan retter af i "kælderen".                                                          Jan peger på bunden af anlægget.
Jan har gravet ud til kælderen og er nu gået i gang med at få de sidste gulv- og vægplader indenfor. Men det er ikke til at arbejde når det er totalt mørkt, så vi er trukket indenfor.
Her fortsætter vi med drev på Varde station og Flemming laver småting til Samka. Jytte arbejder med Helsinge Remise (Epoke Modeller)
Samka nærmer sig stabelafløbning.        Helsinge Remise får skifertaget lagt på plads.

Det går næsten for let med drevene under Varde station. 8 stk. på en time og alle sidder lige hvor de skal i første hug!
Jan er gået under bordet for at montere en hel række drev. Drev og "vippe" er på plads - tilbagemelder/forsyning af hjertestykke mangler stadigvæk.

Helsinge Remise mangler udhængsbrædder og porte samt lidt patina.