Hvad laver vi på vore klubaftener. Se Aktivitetsplan.

Uge 30 - Torsdag

Jan er igang med at lodde de sidste ledninger på vendesløjfen og sporet under Troldhede. Når det er sket er vi klar til at køre på alle DSB stræk, undtagen Grindsted hvor der endnu ikke er spor.
Så er grøfterne plantet til med halvvissent græs. MHen fungerer som prøvelokomotiv. Jan lodder ledninger på den sidste skinne i kælderen. Den sidste skinne monteres.

Den sidste skinne er på plads på Varde - skjult banegård. Det betyder at vi nu kan vi køre Varde, Tistrup, Troldhede, Kupé og vendesløjfe.
Medens Jan har arbejdet med skinner og vendesløjfemoduler, har dekoratørerne pynter grøfter - det er nemlig nemmest at ballastere når grøfterne er lavet færdige.

Videoeksperimenter, oprydning og SF-sten.

Flemming startede dagen med kaffebrygning og eksperimenter med videofotografering af anlægget. Resultatet af anstrengelserne blev nedenstående video.

Derefter stod det på oprydning i byggerodet og flytning af SF-stenene for XX-gang. Heldigvis bliver bunken mindre for hver gang og formanden lovede at de kun skal flyttes en gang mere!
Jan flytter SF-sten og Flemming stabler dem.

Jan fik også lavet sin indhegning af hovedsignalet færdig.
Jan skærer en sten så den passer i puslespillet. Og så rydder vi ellers op til den store guldmedalje.

Så nu mangler vi bare en masse flis og to trapper samt ukrudt, rod og en række kantsten.

Uge 30 - Mandag

Nu skal det være! Vi arbejder med skinnelægning på den skjulte banegård og prøvekørsler rundt om på anlægget. I aften skal vi være færdige med skinnerne, så det "kun" er Grindsted Station og enkelte sidespor på Varde H. der endnu ikke er på plads.
Ankomstristen er stort set færdig, medens der stadigvæk mangler skinner på afgangsristen (den vil foreløbig bestå af et par spor) Klappen der skal forbinde ankomstristen med afgangsristen. 

Næste trin er så landskab og bygninger. Vi er især bagud med byggeriet af huse, men træer kan vi heller ikke få for mange af.
Det resterende "rå" landskab er forhåbentligt færdig inden Åbent Hus, så anlægget er pænt når det skal vises frem. Heljan E-maskine kører prøvetur. og skubber kameravognen.

Søndagsarbejde.

Jan arbejder udenfor idag. Han er ved at rette skråningerne ned mod den kommende P-plads til. Men indkørselssignalet skal også sikres så det nederste af masten ikke bliver dækket af jord. Derfor bygger Jan et indhak i SF-sten der skal holde masten fri.
Masten bliver beskyttet af SF-sten. Jan tilretter skråningen og bygger en mur i SF-sten.

Flemming arbejder med DMJUs udstillingshjemmeside og har også lavet en lille anmeldelse af Brawas Carlsbergvogne.
Brawas Carlsbergvogne er flotte, men der er desværre flere fejl ved bemalingen. se link.