Hvad laver vi på vore klubaftener. Se Aktivitetsplan.

HS II - 2.del

Jan har arbejdet videre på HS IIeren. Det er  tilpasningen af underdelen til overdelen der tager tid, men også montering af dekoder driller, da der ikke er ret meget plads i HS overdelen. Men vha. dobbetklæbende tape og lidt Storm P. arbejde lykkedes det til sidst. Der blev ovenikøbet tid til en lille prøvetur.
Dekoderen bliver monteret ovenpå motoren.

Klar til første prøvetur! der er et par ledninger der ikke gemt væk.
Klippet fra prøvekørslen kommer desværre ikke tæt nok på gangtøjet.

HS II - 1.del

Jan har fuld fart på sit HS II projekt. Overdelen er fra Tikøb og underdelen - med rigtig Allanstyring - fra Pmt - et mindre tysk firma.
Pmts lille Werklok.

Jan fæster ledningerne med kontaktlim - printet måtte desværre lade livet da der ikke er plads til det.
Tikøbs flotte overdel til HS II
Så er over og underdel forenet. Flot lille maskine.
Mere senere!

Til marked i Ejby - søndag d. 3/3

Jan og Flemming tog til marked i Ejby - Jan skulle hente sit lille Werklok (PMT Nr. 30120) hos Günther. Det er i dette øjeblik ved at skifte identitet til en HS II.
Markedet var velbesøgt og salget så ud til at være absolut tilfredsstillende for de tilstedeværende forhandlere (Hos Dorthea, Hejlesen m.fl) og kræmmere.
Desværre manglede der to af de normale forretninger (Tims Floorball og Felderbanen), så der var et større ubrugt areal midt i hallen.
Der var mange mennesker i hallen og et godt salg. Middelfart modeljernbaneklub udstillede et modulanlæg. Der var også spor 1 materiel til salg. Emalieskilte var det også muligt at købe.




Billeder: link

Stakroge og Morsø.

Der er ved at gå DMJU udstilling i klubben. Der fabrikeres bygninger til de nye Stakrogemoduler. Modulerne bliver SVJMJKs indslag på DMJUs udstilling i Køge. De bliver ikke lavet færdige, så vi kan stå og udsmykke (så græs, træer m.m) de enkelte moduler i åbningstiden.
Stakroge Station trænger til en kærlig hånd. Jan bygger kartoffellager.


Flemming fik lavet fenderlisten på Morsø.
Nede på anlægget er der fortsat arbejdet med ballastering og "grund" landskabsudsmykning.